Ga naar de inhoud
Wie we zijn...

Een heel gezellige lunchroom in de modewinkel van Speksnijder Mode!

In 2019 openden wij onze lunchroom in de prachtige modewinkel van Speksnijder Mode in Bergambacht. Een lunchroom met meerwaarde!

Waarom meerwaarde? Niet alleen omdat we een extra beleving toevoegen aan het winkelen bij Speksnijder, maar juist omdat we werken met medewerkers die een (verstandelijke) beperking hebben! Zij vinden bij ons een zinvolle dagbesteding. Onder professionele leiding verzorgen onze medewerkers de bediening in de lunchroom of op het terras én werken ze hard mee in onze keuken. En dat altijd met een grote glimlach. Daarom is uw bezoek aan Café en Suite altijd een feestje. Mogen we u uitnodigen? U bent altijd welkom tijdens onze openingstijden, u kunt ook vooraf een tafel reserveren. We kijken uit naar uw bezoek!

Reserveer een tafel
Café en Suite

Een fijne plek om te lunchen én te werken!

Ervaar de gezelligheid zelf bij uw bezoek, wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Onze menukaart is verrassend en heel divers! Dus voor een heerlijke lunch of gewoon voor een kop koffie moet u bij ons zijn. En die glimlach van onze medewerkers? Die krijgt u er gratis bij! Wilt u meer weten over deze fijne werkplek als dagbesteding voor onze medewerkers? Klik dan even op de onderstaande knop.

Meer over dagbesteding