Ga naar de inhoud
Onze meerwaarde

Speksnijder Mode & Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard: Zó leuk is dagbesteding!

Café en Suite is een unieke samenwerking tussen Speksnijder Mode en  Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. U wordt in onze lunchroom bediend door medewerkers met een (verstandelijke) beperking. 

Al vele jaren was het de wens van Teunis Speksnijder van Speksnijder Mode en Atelier Speksnijder om extra beleving toe te voegen aan de modewinkel in Bergambacht. En dat doormiddel van een lunchroom. Na een kennismaking met Arjenne Timmer van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard viel alles op zijn plek. De stichting verzorgt de exploitatie en Speksnijder faciliteert de locatie.

Een unieke combinatie

Café en Suite opende op 5 maart in 2019 en is vanaf het begin een succes. Dit komt vast door de unieke samenwerking én de geweldige medewerkers met een (verstandelijke) beperking, die dagelijks zorgen voor die extra glimlach. Ook is het fijn voor de gasten van Speksnijder mode, die vaak van ver komen, de gelegenheid te hebben om voor of na het winkelen te genieten van iets lekkers in de lunchroom. Ga naar de website van Speksnijder Mode voor een kennismaking met die unieke modehuis. Of heb je trouwplannen? Kijk dan op de website van Atelier Speksnijder!

Meer over dagbesteding

De Stichting Dagbesteding stelt zie hier graag even voor: Leuk. Zinvol. Vrolijk. Uitdagend. Gezellig. Boeiend. Veilig. Zeven woorden die alles zeggen over hoe onze deelnemers de projecten van stichting Dagbesteding Krimpenerwaard ervaren. Voor onze vrijwilligers en medewerkers geldt precies hetzelfde. Samen met de deelnemers zijn we actief binnen negen projecten op het gebied van horeca, zorg en groenvoorziening. Kleinschalig, in jouw tempo en met veel individuele aandacht voor iedereen. Daar zijn we stiekem best een beetje trots op!

Glimlachpunten van de stichting:

  • Projecten in horeca, zorg en groenvoorziening
  • Plek voor iedereen met een verstandelijke beperking
  • Individueel maatwerk
  • Dagbesteding in je eigen tempo
  • Een sociaal veilige en stimulerende omgeving
  • Enthousiaste en deskundige medewerkers
  • Fantastische vrijwilligers
  • Eigen personenbusjes voor vervoer van huis naar dagbesteding en terug
  • Korte lijnen met ouders/verzorgers

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard heeft altijd plek voor nieuwe deelnemers. Heb je een verstandelijke beperking en wil je in één van onze projecten actief zijn, meld je dan aan! Er is altijd een vorm van dagbesteding die precies bij jou past! Daar zorgen wij voor! Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op!

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard

Twijnstraweg 67
2941 BW Lekkerkerk
Tel. 0180-396630 of 06-28682464

Meer informatie